SLIMDESIGN

Industrieel Ontwerpbureau

Een goed product ontwerp onderscheidt zich door de details. Als product ontwerpbureau ontwerpen wij intelligente producten, variërend van elektronische consumenten producten (internet-of-things) tot en met slimme mechanische producten. Wij maken gebruik van een nieuwe geïntegreerde ontwerp methode waarbij het business model, product design, engineering en elektronica tegelijkertijd ontwikkeld worden. Hierdoor zijn alle implicaties van keuzes eerder duidelijk, bereiken we een optimaler resultaat en een snellere doorlooptijd.

Ons doel is het ontzorgen van onze klant. Vanuit onze studio in Amsterdam ondersteunen we onze klanten in het gehele ontwikkelprocess: het opzetten van een project planning, ontwerponderzoek, design strategy planning,  conceptontwikkeling, engineering, prototyping en validatie van producten. Verder bieden wij ondersteuning in het sourcen van productiepartij. 

KLANTEN

Onze klanten variëren van gevestigde multinationals tot ambitieuze startups. We vormen een goed alternatief wanneer ze behoefte hebben aan extra kennis en/of capaciteit. We vervullen dan de rol als flexible externe ontwerp afdeling.

 

Design studio Panasonic NEC SIEMENS ASML Nike Angelcare Thetford FEI KPN ZEPCAM TESTEV BAGTAG
Design studio Panasonic NEC SIEMENS ASML Nike Angelcare Thetford FEI KPN ZEPCAM TESTEV BAGTAG

AWARDS

Wij zijn blij met de verschillende ontwerp- en innovatie prijzen die we gewonnen hebben.

slimdesign award logos
slimdesign award logos

STUDIO

De studio is gesitueerd in het centrum van Amsterdam aan de oevers van het IJ.

Meer informatie → 

about slimdesign studio preview

SLIMDESIGN

Onze naam verwijst in het Nederlands naar de intelligente elektronica en de goed uitgedachte mechanische constructies die we ontwikkelen. In het Engels betekend het slank wat goed aansluit bij onze lean en geïntegreerde ontwerp proces (met weinig overhead) en de voorkeur om onze ontwerpen terug te brengen tot de essentie.

Interested to know more about this project ?

Please drop a line, so we can get back to you.

Pin It on Pinterest

Like what you see ?

Share this post with your friends!